İlk yarının son maçında 4-0 kazandıkları Feriköy maçında son 10 yılın en iyi maçını oynadıklarını bunu karşılaşmayı izleyen herkesin söylediğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu inşallah sezon sonunda da bulunu başaracaklarını söyledi. Bölgesel Amatör Ligin yanı sıra Yalova Süper Amatör Kümeyi de yakından takip ettiğini belirten Güneş, Yalova futbolunun önemli aşamalar kaydettiğini ve bu sezon şampiyonluk yolunda birçok takımın şansının olduğuna da vurgu yaptı.

“Performansımızdan memnunun”

İlk yarı için başarılı bir grafik çizdiklerine vurgu yapan Güneş,” İlk yarıyı mükemmel bir maçla tamamladık. 4-0’lık Feriköy maçında 7’den 77’ye herkes şunu söyle 10 yılda oynadığınız en iyi en kaliteli futbolu izledik. Bunu duymak işitmek bizlere ikinci yarı öncesi büyük moral verdi. Ligini ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada tamamladık. Bizden kat ve kat fazla para harcayan büyük yıldızları takımlarında barındıran birçok kulübü geride bıraktık. En çok galibiyet ikinci takımıyız, ayrıca en az mağlubiyet alan üçüncü takımız. Bunların yanı sıra grubun en az gol diyen ikinci takımıyız. En çok gol atan yedinci takımıyız. Tek düşüncemiz var oda şampiyonluk. Tüm Yalova’nın bunun üstünde kenetlenmesi gerekir” dedi.

“İkinci yarı çalışmaları 3 Ocak’ta Başlıyor”

Altınova Belediyespor Teknik Sorumlusu Abdurrahman Güneş,” 3 Ocak 2023’te ikinci yarı hazırlıklarımıza start vereceğiz. Yönetim Kurulumuzla görüştük. Antalya’da bir kamp yapma düşüncemiz var. 10 Ocakta başlayıp 20 Ocakta sonlandırmayı planlıyoruz. Ardından çalışmalarımıza kaldığımız yerden evimizde devam edeceğiz. 2 transfer yapmayı planlıyoruz. Bir sol açık ve 10 numara pozisyonu için görüşmelerimiz devam ediyor. Takımımızı tamamen koruma amacındayız. Oyuncu göndermeyi planlamıyoruz. Ancak aramızdan ayrılacak isimler olursa da kolaylık sağlayacağız. Bize her türlü kolaylığı sağlayan destek veren başta belediye başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok ve değerli yöneticilere, Altınova taraftarlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Süper Amatör Kümede kalite tavan yaptı”

Yalova Süper Amatör Kümeyi takip ettiğini ve birçok maçı izlediğini de sözlerine ekleyen Abdurrahman Güneş, “Süper Amatör Kümeyi de yakından takip ediyorum. Çok güzel maçlar oynanıyor. Kaliteli futbol dikkat çekiyor. Şampiyonluk için birçok aday var. Şuan ki lider Yeşilovaspor, Negmar Tavşanlı Belediyespor, Çınarcık Belediyespor hepsi güçlü ve kaliteli takımlar. Bu sezon şampiyonluk yolunda bizim şansımız var. Yarın Yalovaspor’un, Tavşanlı’nın, Yeşilova’nın, Çınarcık’ın. Yalova’nın bir çatı altında birleşip destek vermelidir. Hepsini profesyonel liglere taşımak bu il için önemlidir. Bu hem Yalova’yı hem de Yalova futbolunu kalkındırır” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: TE Bilişim