“VEFA” kampanyası dolayısıyla kendisine ve tüm ekibine Yalovaspor tişörtleri alan Sandal Balık’ın sahibi Bahri Özer, “Yalovaspor bizim bütün esnafın bizler gibi destek vermesi gerekiyor. Bu Yalovasporun eski haline gelmesi gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Ergul da Bahri Özer ve Sandal Balık ekibine teşekkür ederek tüm Yalovalıları Yalovaspor tişörtlerini almaya davet etti. Ergul,Sayın Bahri  Özer  ve Sandal Balık ekibi tüm Yalova’ya örnek olacak bir davranışta bulundu. Yalovaspor camiası olarak, Yalovaspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz. Bu davranışından tüm Yalova’ya örnek teşkil etmesini umuyoruz. Tüm Yalova’yı Yalovaspor ürünlerinden almaya davet ediyorum.” dedi.

50. yıla özel olarak tasarlanan tişörtlerin alınması için Yalovalılardan destek istendi. Fiyatı 30 TL olan tişörtler Özdilek AVM, Kipa AVM ve Ramazan Şehrinde kurulacak olan stantlarda satışa sunuluyor. Tişörtün dışında forma, atkı, kupa/bardak, anahtarlık ve kalem gibi Yalovaspor ürünleri de taraftarların beğenisine sunuldu.

Editör: TE Bilişim