Bir süre önce Yalovaspor’un başarısı için birlikte görev yapan iki isim o dönem Yeşil Kırmızılı ekipte forma giyen Suat Avcı’nın da yer aldığı 9 gün boyunca eğitim aldı.

14-23 Nisan tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılan UEFA B Antrenör Eğitim Programında TFF eğitmenleri Serhat Süslü ve Seyit Cem Ünsal’ın verdiği eğitimlere katılan Sefa Demir ve Eren Özen, kursu başarılı bir şekilde tamamladı. TFF Futbol Gelişim Direktörlüğünün düzenlediği eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.

“10 günlük yenileme eğitimi alacaklar”

Yalova ve ülke futboluna en iyi şekilde hizmet etmek istediklerini belirten ilimizin iki genç ve başarılı antrenörü Sefa Demir ve Eren Özen, “Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğünce Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapılan UEFA A ve UEFA B Antrenör Eğitim Programları kapsamında UEFA B eğitimi aldık. 9 günlük kursun sonunda başarıyla eğitimlerini tamamlayan antrenör arkadaşlarımızla birlikte sertifika almaya hak kazandık. Kurs faydalı geçti. Bu kursun ardından 6 ay sonra ikinci bir 10 günlük yenileme eğitimi var. Orada da başarılı bir şekilde eğitimlerimizi tamamlayıp Türk futboluna en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz” şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilişim