8-9 Ekim’de başlayacak 1. Amatör Küme öncesinde Sarı Kırmızılı ekipte A takımın başına geçen Doğan, camiaya yakışır bir sezon yaşamak istediklerini söyledi.

“Köstek olmak yerine destek olun”

Doğanspor Teknik Sorumlusu Vahap Diken,” Bu sezon tüm yaş gruplarında lige katıldığımız için A takımımızın yanı sıra U18 ve U17 liglerinde iddialıyız. Geçen sezon A takımımız grubunu üçüncü sırada sezonu noktaladı. Keza genç takımımız final grubunda elendi. U16 Liginde şampiyonluğu kazandık. Hedefimiz daima yukarısı. Tüm yaş gruplarında daha iddialı olduğumuz için genç bir arkadaşımız Sefa Doğan’ı teknik ekibimize katarak daha güçlü hale geldik. Kendisinin Doğanspor çatısı altında başarıdan başarıya koşacağına inancımız tam. Elde ettiğimiz başarı sonrasında birçok oyuncumuzu farklı kulüplere gönderdik. Ancak altyapımızdan gelen yeni yeteneklerimiz var. Şuanda istenen hala birkaç oyuncumuz var. Doğanspor olarak katılacağımız liglerde ideal kadromuzu oluşturup Yalova sporuna yeni yetenekler sunma arzusu içindeyiz. Fakat her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde baltalanıyoruz. Biz ve bizim gibi kulüpler Yalova’da futbolun altyapısının olmazsa olmasıyız. Bizim gibi takımlar olmazsa yukarılara futbolcu çıkmaz. Köstek olmak yerine Doğanspor’a amatör futbola destek olunması çağrısında bulunuyorum. Her yıl tüm yaş grubunda liglere katılan Yalova’nın ender takımlarından bir tanesiyiz. Tüm takımlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu 2022-2023 sezonu diliyorum” diye konuştu.

“Doğanspor’un başarısı için ter dökeceğim”

Doğanspor’un yeni çalıştırıcısı Sefa Doğan,” Bana bu fırsatı veren başta Doğanspor camiasına ve tecrübeli antrenör ağabeyim Vahap hocama teşekkür ediyorum. İnşallah takım olarak hem A takımda hem de altyapılarda başarıdan başarıya koşacağız. Genç, çalışkan ve azimli gençlerden oluşan bir kadromuz var. Altyapımızda da yeni yıldız adayları bulunuyor. Tarihi başarılarla dolu bu kulübe katılmaktan dolayı gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim