Uygulama Oteli’nde verilen yemekte Yeşil Kırmızılı ekibimizin yönetiminin yanı sıra 2020-2021 sezonunda ter döken teknik heyet ve oyuncular yer aldılar. Kutlamalara ayrıca Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,  İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, MHP İl Başkanı Namık Öz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve davetliler yer aldı.

“Süper Ligi Yalova’ya Armağan Ediyoruz”

Şampiyonluğun bu şehre çok yakıştığını belirten Semt77 Yalovaspor Başkanı Onay Tuna,” Çok zorlu yollardan inançla mücadele verdik. Mükafatını aldık. Yalova’ya kupayı getirdik. Bundan dolayı gururluyuz. İlimizi Avrupa devlerinin olduğu ligde temsil edeceğiz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde Süper Lig var. Ayrıca altyapıya da büyük önem vereceğiz. Banvit örneğini 25 Milyonluk potansiyel içerisinde yaratmak istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı olup Yalova’nın ve Türk gençliğine hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Tuna’nın ardından söz alan Vali Muammer Erol, başarı gösteren takımın Süper Lig’de kalıcı olması için herkesin desteklemesi gerektiğini söylerken, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol ise Yeşil-Kırmızılıların her zaman yanında olduğunu ifade etti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve MHP İl Başkanı Namık Öz’de söz alarak Semt77 Yalovaspor’a Süper Ligde başarılar dileyerek emeği geçenleri kutladı.

Organizasyon 2020-2021 sezonuna yönelik hazırlanan slayt gösterisi ile Semt77 Yalovaspor yönetimi, teknik heyet ve sporcuların pasta kesimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim