PETKİM’den Şahin Ekmen ve Ali Işık’ı kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerine çeken Yeşil Kırmızılılar, son olarak Akhisar’dan Sercan Topçu’yu transfer etti.

Daha önce Petkim, Trabzonspor formaları giyen Topçu, 2018-19 sezonunda da Ormanspor forması giymiş ve Play-Off şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Geçtiğimiz sezon ise Akhisar formasıyla 24 maçta 22,3 dakika, 7,9 sayı, 3,0 ribaunt ve 3,6 asist ortalamalarını yakaladı.

İlk yabancı hakkını Amerikalı oyun kurucu MarcusLovett’ten yana kullanan Türkiye Basketbol Ligi’nde ki temsilcimiz iç transferde ise kaptan Onur Sonsırma, Melih Kapucu ve Akın Kandemir’le yeniden anlaşmıştı.

Geçen sezon kadroda yer alan Alihan Deniz Genç ve İlker Tunalı ise TBL’deki rakiplerimizden Akhisar Belediye’ye imza atarken, Semt77 Yalovaspor’un bu hafta içinde hem iç hem de dış transferde imzalar attırması bekleniyor.

Yeşil Kırmızılı ekipte geçen sezon olduğu gibi bu sezonda teknik ekipte Genel Menajer Murat Dönmez, Başantrenör Murat Yolcu, İdari Menajer-Asistan Koç Dağhan Oğuz ve Asistan Koç Tolga Üstün görev yapacak.

Editör: TE Bilişim