Devre arası transfer döneminde pasör Ayça Tokat ve libero Damla Aksu’yu transfer eden Yeşil Kırmızılılar pasör çaprazında oynayan tecrübeli isim Nilay Mutlu ile smaçör Melahat Bağ’ı kadrosuna kattı.

Grubunda 19 puanla üçüncü sırada yer alan Semt77 Yalovaspor 8 Ocak Pazar günü sahasında Cadence Gölcük İhsaniye ile kritik bir maç oynayacak. Sezon başına transfer ettiği Melis Ece Yurtsever’i Başarı Sigorta Orhaniye İnegöl Voleybol’a, Aslı Koçoğlu’nu da Pamukkale Belediyesi’ne gönderen filedeki temsilcimiz Ayça Tokat ve Damla Aksu transferlerinin ardından iki önemli hamle daha yaptı.

Kariyeri boyunca Alaşehir Belediyesi, Yeşil Bayramiç Spor Kulübü, Balıkesir DSİ Spor, Sakaryaspor, Bergama Belediyesi GSK, Çanakkale Belediyespor, Sivrihisar Spor Kulübü ve son olarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubunda mücadele eden Gülseven Şalgam Ereğli Belediyesi’nde forma giyen 1994 doğumlu Nilay Mutlu ile Ereğli BSK, Bartın Polisgücü, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Merinos SK, İmamoğlu Belediyesi Voleybol SK, Cadence Gölcük İhsaniye’de oynayan 1994 doğumlu Melahat Bağ 2022-2023 sezonunun kalan kısmında Semt77 Yalovaspor forması giyecek.

Editör: TE Bilişim