Teknik Direktör Kadir Kösem ile yollarını ayıran Yeşil Beyazlı ekip Yalovaspor’un eski teknik direktörlerinden Ahmet Silahtaroğlu anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala Termal Belediyespor sürpriz bir şekilde teknik direktör değişikliğine gitti. Geçtiğimiz sezonu takımı çalıştıran Kadir Kösem ile önce yola devam etme kararı alan Yeşil Beyazlı yönetim ani bir karar aldı. Kadir Kösem’in görevine son veren Termal Belediyespor’un, Yalova’nın başarılı antrenörlerinden Ahmet Silahtaroğlu ile anlaşmak üzere olduğu ve iki tarafın, yapılacak son görüşmeden sonra kesin kararın çıkacağı öğrenildi.

“Kösem Kadıköyspor’da”

Termal Belediyespor ile yollarını ayıran tecrübeli teknik adam Kadir Kösem 1. Amatör Küme ekiplerinden Kadıköyspor ile anlaştı. Yönetim ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesih eden Kösem, “Bu gün itibari ile Futbol Bilgi ve birikimlerimi  deneyimlerimi tüm eforumu Kadıköyspor  için harcayacağımı bildirmekten şeref duyarım” dedi.

Kadir Kösem daha önce Taşköprü Belediyespor, sonrasında ise Yalovaspor’un alt yapısında görev yapmıştı. Geçtiğimiz sezon Termal Belediyespor’un başına geçen Kadir Kösem ligi 8. Sırada noktalamıştı.

Editör: TE Bilişim