Milli takımın ve Fenerbahçe’nin eski yıldızı Faruk Yiğit, Cemal Deveci, Akay Şimşek, Uğur Sarıca’nın işletmeciliğini yapacağı spor tesisinin açılış futbol, iş ve siyaset dünyasının bir araya getirirken oynanan gösteri maçında eski Milli yıldızlar hünerlerini sergiledi.

Tanju Çolak, Nuri Çolak, Engin Öztonga, Soner Boz, Tunahan Akdoğan gibi Türk futbolunun önemli isimlerinin yanı sıra hakem dünyasının etkili isimlerinden Mustafa Çulcu ile birlikte Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk gibi isimler açılışa katıldı.

“Tüm Yalova’yı buraya çağırıyorum”

Açılışa katılıp yeniden forma ve kramponlarını giyen eski Milli futbolcu Tanju Çolak,” Yalova’da olmaktan mutluluk duyuyorum. Önemli bir açılış için buradayız. Yaklaşık 15-20 yıldır da görüşmüyorduk. Böyle bir tesisi Yalova’ya kazandırdığı için de Faruk Yiğit’i tebrik ediyorum. Bunlar güzel şeyler. Çocuklarımızın oynayacakları top alanları yok. En azından burada çocuklar, yarınların Faruk’u, Rıdvan’ı, Tanju’su, Sergen’i neden olmasın. İnanıyorum ki kendinden çok şey katarak; hem maddi hem manevi anlamda böyle bir tesisin varlığını yaşattığı için ayrıca teşekkür ediyorum. Faruk Yiğit benim için güzel bir kardeş, güzel bir arkadaş. Milli takımdayken ben ağabeylik yapıyordum onlara. Buraya da ağabeylik yapmak için geldik. Bu güzel tesis için kendisini kutlamak ve sahip çıkmak lazım. Parayı futboldan kazandı, futbola da yatırım yapıyor. Ben de öyle yaptım. Benim de kendime ait iki tane halı saham var. Tüm Yalova’yı buraya çağırıyorum. Burası çok özel bir yer. Ben bir örneğinin daha Yalova’da olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

“Herkese teşekkür ederiz”

Yalova Masterler Derneği Kulübü Kaptan Halı Saha Tesislerinin işletmeciliğini yapan Faruk Yiğit, Cemal Deveci, Akay Şimşek ve Uğur Sarıca,” Açılışımızda aramızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Yalova’ya güzel bir tesis kazandırdık. İnşallah güzel günlerde en iyi şekilde Yalovalıları ağırlayacağız” diye konuştular. 

Editör: TE Bilişim