Siyah-Beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri Çağatay(2) ve İlker(2) kaydederken, konuk ekibin sayılarına ise Emre ve Semih imzasını attı.

2. Amatör Küme B Grubunda normal sezonun bitimine 1 hafta kala 27 puanla liderliğini sürdüren Kaytazdere Belediyespor ile 25 puanla 2. sırada yer alan Elmalıkspor takımları play off biletini kapan takımlar oldu.

Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde rakip kaleye baskısını arttıran Elmalıkspor’un golü bulması fazla uzun sürmedi. Müsabakanın 10. dakikasında gelişen Siyah-Beyazlıların atağında Çağatay attığı golle skoru 1-0’a getirdi.

Golden sonra her iki takımında etkili oyunu devam ederken, ilerleyen bölümlerde maça ağırlığını koyan ev sahibi takım Elmalıkspor’un karşılaşmanın 40. dakikasında geliştirdiği atakta ilk golün sahibi Çağatay bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golüne imzasını attı 2-0.

Müsabakanın ilk 45 dakikası Siyah-Beyazlı ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Mücadelenin ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan Elmalıkspor’un 46. dakikada geliştirdiği atakta İlker, meşin yuvarlağı Kaytazdere Belediyespor fileleriyle buluşturarak skoru 3-0 yaptı.

İkinci yarının ilk dakikasında bulduğu golle oyunda kontrolü eline alan Siyah-Beyazlı ev sahibi takım farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 60. dakikasında gelişen Elmalıkspor atağında günün başarılı isimlerinden İlker bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-0’a taşıyan isim oldu.

Kalesinde hem ilk 45 dakikada, hem de ikinci yarıda gördüğü gollerle 4 farklı yenik duruma düşen lider Kaytazdere Belediyespor, ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve gol için Elmalıkspor kalesine yüklenmeye başladı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında gelişen Turuncu-Yeşillilerin atağında Emre attığı golle skoru 4-1’e getirdi. Golden sonra rakip kaleye baskısını arttıran konuk ekip Kaytazdere Belediyespor’un 87. dakikada geliştirdiği atakta takımın genç yeteneği Semih Tan sahneye çıktı ve yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutla rakip file bekçisi Kader’i avlayıp durumu 4-2 yaptı.

Konuk ekip aradaki farkı 2’ye indirmesine rağmen müsabakadan başka gol sesi çıkmayınca Elmalıkspor karşılaşmadan 4-2’lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Ersin Efe ***, Kadir Beyaz ***, Mesut Boz ***

Elmalıkspor: Kader **, Emrah ***, Ozan ***, Okan ***, Cüneyt **, Erçin ***, Recep ***, Selçuk ***, Çağatay ****, İlker ****, Cihan ***

Kaytazdere Belediyespor: Seçkin **, Onur **, Ümit **, Tevfik **, Erhan **, Musa **, Volkan **, Kadri **, Semih **, Emre ***, Eray **

Goller: Dk.12-40 Çağatay 2-0, Dk. 46-60 İlker 4-0, Dk.74 Emre 4-1, Dk.87 Semih 4-2

 

Editör: TE Bilişim