Yeşil Kırmızılı ekibimiz Yalova Atatürk Stadyumunda Beşiktaş U-19 takımını ağırlarken rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Yalovaspor hazırlık sürecinde oynadığı 7 hazırlık karşılaşmasında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bu maçlarda İbrahim Baş’ın öğrencileri Talasgücü Belediyespor’u 5-1, Emar Group Futbol Kulübü’nü 2-0, Yozgatspor 1957 FK’yı 2-0, Maltepespor’u 3-1 yenerken, Değirmenderespor’a 3-2 ve Nişantaşıspor’a 2-1 mağlup oldu. Son hazırlık maçında ise BAL’daki temsilcimiz Beşiktaş U-19 takımıyla 0-0 berabere kaldı.

Yalovaspor son hazırlık maçında Yalova Atatürk Stadyumunda Beşiktaş U-19 takımıyla karşılaştı. Mücadeleyi Abdullah Çalar, Melih Tan ve Erdem Sırmacı hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk 45 dakikası düşük tempoda oynanırken takımlar yakaladıkları az sayıda ki fırsatı değerlendiremedi.

İkinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Tempoyu arttıran Yalovaspor Beşiktaş kalesinde fırsatlar yakalamasına karşın bunları bir türlü golle sonuçlandıramayınca maç 0-0 sonuçlandı.

Editör: TE Bilişim