Acarspor U-14 takımının futbolcuları antrenör Yılmaz Kalaycı nezaretinde 2 nolu amatör sahada yeni sezonun hazırlıklarına devam ediyor.

Bu takımın geçen sezon şampiyon olduğuna dikkat çeken Kalaycı,2012-2013 futbol sezonunda U-14’ün şampiyonluk için en büyük adayının Acarspor olduğunu söyledi.

Var olan kadroyu koruduklarını belirten Yılmaz Kalaycı, bunun yanı sıra Trabzon 1961 takımının altyapısından Hasan İskenderoğlu’nu, orta sahamıza Kocaeli Tepeköyspor’dan Yiğit Gökdemir’i ve stoper mevkiimize ise Bursa’dan Yücel Demiroğlu’nu transfer ederek kadrolarına güç kattıklarını ifade etti.

15 Eylül’de start alacak olan U-14 kategorisinde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Acarspor, hafta içi her gün 2 nolu amatör sahada antrenman yaparak lige bileniyor. Yeni sezonda şampiyonlukta yine iddialı olduklarını sözlerine ekleyen Acarspor U-14 Takımı Antrenörü Yılmaz Kalaycı, “6 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. İlk etap çalışmalarımızda Termal’de 15 gün boyunca kros yaptık. İkinci etapta ise amatör sahada hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Hafta içi her gün olmak üzere 18:00-19:30 saatleri arasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kadromuzda geleceği çok parlak olan oyuncular mevcut ve Milli takımı seçildiler. Sezon başlayana kadar hazırlık müsabakaları oynayarak lige tam kapasite ile hazır hale gelmek istiyoruz. Mevcut kadromuza il dışından 3 transfer yaptık. Sol bek mevkiimize Trabzon 1961 takımının altyapısından Hasan İskenderoğlu’nu, orta sahamıza Kocaeli Tepeköyspor’dan Yiğit Gökdemir’i ve stoper mevkiimize ise Bursa’dan Yücel Demiroğlu’nu kazandırdık. Ayrıca U-13 kategorisinde de sezonu şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyoruz.

U-13 yaş kategorimize futbol okulumuzdan 8 oyuncu transfer ettik. Yeni sezonun öncelikle Acarspor’a ve diğer tüm takımlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim