Müsabakada gol peresini 58. Dakikada Yenimahallespor’dan Fehmi açarken bu gole Subaşıspor 90+1. Dakikada Berkan ile cevap verdi.

Ahmet Saraç Futbol sahasında  oynanan karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan taraf ev sahibi takım Yenimahallespor oldu.

Müsabakanın 58. dakikasında gelişen Kırmızı-Beyazlı ekibin atağında kazanılan korner atışında rakip ceza sahası içinde topa iyi yükselen Fehmi, şık bir kafa golüyle meşin yuvarlağı Subaşıspor fileleriyle buluşturarak skoru 1-0 yaptı. Golden sonra her iki takımda organize ataklarla gol ararken, ev sahibi takım uzatma dakikalarında adeta yıkıldı. Müsabakanın 90+1. dakikasında gelişen Subaşıspor atağında Berkan, takımına beraberlik golünü getiren isim oldu ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Engin Özgür***, Muhammed Karahasan***, Ergin Şahinoğlu***

Yenimahalle: Emre**, Metin**, Recep**, Cihad**, Fehmi***, Bahadır**, Bilal**, İbrahim**, Bekir**, Sercan**, M.Üstün**

Subaşıspor: Volkan**, Hayrettin**, Tamer**, Oğuz**, Cem**, Evren**, Uygur**, İ.Gökhan**, Berkan**, Özhan**, Eşref** (Berkan***)

Goller: Dk.58 Fehmi 1-0, Dk.90+1 Berkan 1-1 

Editör: TE Bilişim