Altınova’nın Subaşı Beldesinde, Altınova Kaymakamlığı tarafından açılan jimnastik ve güreş kursu büyük ilgi görüyor.  Spora büyük destek veren Kaya, ilçede ve beldelerde sportif faaliyetleri arttırmayı sürdürüyor.
Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya beraberinde Subaşı belediye Başkan vekili Bülent Karasu, Altınova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Kemal, Güreş İl Temsilcisi Selim Acar ve Altınova Tersaneler Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozok’la birlikte Subaşı Hacı Ali Saruhan ilk ve ortaokulunda açılan jimnastik ve güreş kurslarını ziyaret etti.
Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2 spor öğretmeni tarafından başlatılan kurslara katılımın fazla oluşu bizleri memnun etti. 41 kızımızın katıldığı jimnastik kursu, haftada 2 gün olarak 3’erli gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Bunun yanı sıra kız ve erkek güreş takımlarımızda kurulurken çalışmalarıan başladılar.  İlçemizde spora olan ilginin her geçen gün artması bizleri mutlu etmenin yanı sıra, elde edilen başarılarında gurur verici olması  bu yolda yürümeye devam edeceği” dedi.
Minik sporculara başarılar dileyen Kaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gönderdiği spor malzemelerini dağıttı.

 

Editör: TE Bilişim