Yeni sezonda Yalova’nın son dönemdeki genç ve başarılı teknik adamlarından Alper Çağşırlıoğlu’nun çalıştıracağı Sugören Gençlerbirliği geçen sezon kadroda yer alan Emirhan Urhan, Kadir Mert Ceylan, Hakan Alpyürük ve Murat Gülbaba ile yeniden anlaşmıştı. Bu isimlere genç bek Recep Kuyumcu’da eklendi. Başkan Vedat Kolpar’la görüşen başarılı oyuncu kendini Sugören’li yapan imzayı attı.

Dış transferde  son olarak Safranspor formasını terleten maestro Rıza Burak Kahrıman’ın yanı sıra Taşköprüspor ve Yenimahallespor’la başarılı sezon geçiren Milli yıldız Murat Şimşek ve Acarspor altyapısından yetişip A takıma kadar yükseldikten sonra 1.5 yıl Kemerspor ile TFF 3. Ligi’nde forma giyen orta saha İlker İzol’le anlaşma sağlayan Bordo Beyazlı ekibin yöneticileri Yılmaz Külüşlü ve Aytuğ Derin, tecrübeli file bekçisi Eren Savaşır’la, Kulüp Başkanı Vedat Kolpar’da Safranspor’la başarılı bir sezonu geride bırakan Tarık Abdullah Mutlu’la görüşüp anlaşma sağladı.

Sugören Gençlerbirliği teknik direktörü Alper Çağşırlıoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken anlaşma sağaldığı oyuncuları önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor.

Editör: TE Bilişim