Yeniden Bölgesel Amatör Lige yükselen Yeşil Kırmızılı ekibin 5 yılını projelendirdiklerini belirten Suiçmez, bu projelerle Spor Toto Süper Lige yükseleceklerini de dile getirdi.  Yeni sezon transferlerine başladıklarını belirten Hakan Suiçmez, Dünya Kupası’nda forma giymiş 2 Afrikalı oyuncuyu gelecek sezon kadrolarına kattıklarını da söyledi.

Plan ve projelerle yollarına devam edeceklerini belirten Yalovaspor 2. Başkanı ve Ceo’su Hakan Suiçmez,” Hazırda yönetimimiz var ve bu yönetimle beraber 2014 yılı Mayıs ayına kadar görevdeyiz. Sadece istifa eden bir kişi var o kadar. Onun dışında mevcut kadromuzu tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Yalovaspor’u bir yerlere getirmeye çalıştık ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Şuan Yalovaspor’un yarınını düşünüyoruz. Zor olanı başardıktan sonrası zaten kolaydır. Son zamanlarda değerli ağabeyimiz Nusret Karaalioğlu’nun adı başkanlık için geçmektedir. Sayın Karaalioğlu bana, “Sen olduğun sürece Yalovaspor’a destek vereceğim” diye sözü vardır. Şuan biz görevdeyiz ve destek verilecekse kulübün başında kim olursa olsun, şahsa değil kulübe destek verilmelidir.

Yalovaspor’u aldığımızda bütün borçlara karşılık imza atarak göreve geldik. Şu hiçbir zaman unutulmasın ki Yalovaspor, kimsenin tekelinde değildir. Yalovaspor haklarını kimseye yedirmeyeceğim. Yönetim olarak bazı projelerimiz var. Şuan bütçe belirliyoruz. Yalovaspor, artık dilenci gibi kimsenin kapısına gidip para istemeyecek. Hem parasal hem de sportif anlamda başarı sağlayacağız ve herkes emin olsun, Yalovaspor’u 5 yıl içerisinde Süper Lig’e çıkaracağız. Burası muz cumhuriyeti değil. Yalovaspor’a aidat borcu olanların üyelikleri silinmiştir. Yeni üyelik için başvurularımız başlamıştır. Bizim kapımız herkese açık. Yalovaspor’a borcu biz yapmadık. Bu borçları yapan yönetimler başarılı olamamıştır. Şunu tekrar söylemeliyim ki yakın tarihte kongre yok. Ayrıca Yalovaspor’u, kimsenin seçim malzemesi yapmasına izin vermeyeceğiz. Çünkü tribünlerimizde her partiden, her siyasi görüşten insan var ve Yalovaspor hepimizin” dedi.

“Yönetim olarak kimseye beş kuruş borcumuz yoktur”

Göreve gelen yönetimin hiçbir kimseye veya kuruma borcu olmadığını ifade eden  Suiçmez, “Kulübümüzde bu yönetimin, kimseye borcu yoktur. Yalovaspor’un, normalde aylık 20 bin TL gelirinin olması gerekiyor. Ancak SGK ve vergi borçlarından dolayı Yalovaspor’un, sahibi olduğu her şey başka yerlere aktarılmıştır. Bu paranın nereye gittiği de belli değil. Çünkü 3 yıl önce bu devir gerçekleşmiş. Yalovaspor, Yalova’nın en kuvvetli sivil toplum kuruluşudur. İnşallah söz verdiğim gibi en kısa zamanda kulübümüze ait takım otobüsü de olacaktır. Yaz mevsiminde spor okulları açacağız ve sadece futbol değil, değişik branşlarda bireysel spor branşlarında faaliyetlerimizi hayata geçirip, bu faaliyetlerimizi genişleteceğiz” şeklinde konuştu.

“5 futbolcu ile anlaşma sağladık”

İç transferde görüşmelere gelecek  günlerde başlayacaklarını dış transferde ise 5 futbolcuyla anlaştıklarını ifade eden Yalovaspor 2. Başkanı Hakan Suiçmez,”İç transferde oyuncularımızla görüşeceğiz. Şuana kadar herhangi bir ayrılık söz konusu değil. Dış transferde 5 oyuncuyla anlaşma sağladık. Bunlardan 2’si, Afrikalı ve kendi ülkelerinin milli takım formalarını giyen isimler. 1 tane gurbetçi oyuncu ve 2 de yurt içinden isimlerle anlaşma sağladık. Ancak resmi sözleşme imzaladığımızda bu futbolcuları kamuoyuna açıklayacağız. Ayrıca hoca konusunda da şuana kadar herhangi bir girişimimiz yok. Ahmet Yılmaz’ın istifası söz konusu değil. Ancak kendisiyle görüşeceğiz ve neler olacak önümüzdeki günlerde belirlenecek. Zaten mevcut hocamız da zaten var" diyerek sözlerine nokta koydu.

 

Editör: TE Bilişim