Tertip Komitesi yaptığı toplantı sonrasında Süper Amatör Liginin 24 Kasım 2012’de start alıp, 5 Mayıs 2013 tarihinde sona ermesi için karar aldı.

ASKF Binasında gerçekleştirdiği toplantı sonrasında Yalova Süper Amatör Küme’nin başlangıç ve bitiş tarihleri belli oldu. 11 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği Süper Amatör Lig 24 Kasım 2012 tarihinde başlayacak ve 5 Mayıs 2013’te son bulacak. Yalovaspor, Tavşanlı Belediyespor, Yeşilovaspor, Hersekspor, Çiftlikköy Belediyespor, Termal Belediyespor, Sultaniyespor, Esenköyspor, Doğanspor ve Çınarcık Belediyespor gibi oldukça iddialı ve birbirinden güçlü ekiplerin karşı karşıya geleceği Süper Amatör Küme nefesleri kesecek.

2012-2013 sezonunda mücadele edecek olan takımlarımızın Bölgesel Amatör Ligi düşünmesi sebebiyle oldukça iddialı transferler yapması, kadrolarını güçlendirmeleri de lige ayrı bir renk katacak. Süper Amatör Küme’nin bitiş tarihi olan 5 Mayıs 2013’te Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları da son bulurken, Yalova’yı BAL’da temsil edecek olan takımı belirleyecek play-out karşılaşmasında hangi takımların kozlarını paylaşacağı da sezon sonunda netlik kazanacak.

 

SÜPER AMATÖR KÜME

1-Yalovaspor

2-Tavşanlı Bld.

3-Yeşilovaspor

4-Hersekspor

5-Çiftlikköy Bld.

6-Teşvikiye Bld.

7-Termal Bld.

8-Sultaniyespor

9-Esenköyspor

10-Doğanspor

11-Çınarcık Bld.

Editör: TE Bilişim