Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede ikinci yarı maratonu 20 ve 21 Ocak 2018 tarihleri arasında oynanacak müsabakalarla başlayacak. Ligde ilk yarı 23 ve 24 Aralık 2017 tarihinde oynanan 5 karşılaşma ile tamamlanmıştı.
11 haftalık ilk yarı maratonunu Yalovaspor 27 puanla ilk sırada tamamlamıştı. Yeşil Kırmızılıları 26 puanla Armutlu Belediyespor ve 23’er puanlı Tavşanlı Belediyespor ile Termal Belediyespor takip etti.
Düşme potasında ise 11 haftada sadece 3 puan toplayabilen Acarspor yer aldı. Sarı Lacivertlilerin bir basamak üstünde ise 7 puanlı Altınova ekibi Hersekspor bulunuyor.
Ligin ikinci yarısının ilk haftasında ise Hacımehmetspor-Çiftlikköy Belediyespor, Tavşanlı Belediyespor-Teşvikiye Belediyespor, Termal Belediyespor-Sultaniyespor, Hersekspor-Çınarcık Belediyespor ve Acarspor-Yalovaspor maçları oynanacak.
Öte yandan 2. Amatör Kümenin başlama tarihi ise öne çekildi. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, 2. Amatör Küme A ve B Gruplarında müsabakaların 3-4 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını söyledi. 

Editör: TE Bilişim