2016-2017 futbol sezonunda 12 takımın şampiyonluk mücadelesi vereceği Süper amatör Kümenin fikstürü çekildi. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait konferans salonunda yapılan fikstür çekimine Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman ve 12 takımın temsilcisi katıldı.
Yeni sezon ile ilgili açıklama yapan Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, ” takımların tamamı kendi sahalarında mücadele edecek bu nedenle tek bir ricamız var lig kurulları değişmesi nedeniyle olabilecek herhangi bir olumsuzlukta takımın mağlubiyeti ve ligden ihracı gibi ciddi yaptırımlar söz konusu bu nedenle tüm kulüplerimizin çok dikkatli olmalarını ve bu hususta gereken tedbirleri almalarını rica ederiz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar dileriz” şeklinde konuştu.
Takımlara başarılar dileyen Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, ” Yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerken lig kurallarının değişmesi nedeniyle kulüplerimize istenirse yeni kurallar seminer düzenlenerek detayları ile anlatılabilir” dedi.
Süper Amatör Kümenin ilk haftasında ise Yenimahallespor ile Armutlu Belediyespor, Sultaniyespor ile Teşvikiye Belediyespor, Çınarcık Belediyespor ile Kadıköyspor, Taşköprüspor ile Esenköyspor, Termal Belediyespor ile Tavşanlı Belediyespor, Çiftlikköy Belediyespor ile de Hersekspor kozlarını paylaşacak. 

Editör: TE Bilişim