Şampiyonluk hedefiyle lige start veren ve 44 puanla zirvede yer alan Yalovaspor, 21. haftayı 3 puanla noktalaması halinde mutlu sona bir adım daha yaklaşacak.

Süper Amatör Küme’de 44 puanla zirvede bulunan Yalovaspor, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak göze çarpıyor. Yeşil-Kırmızılı ekip yarın kendi saha ve seyircisi önünde kümede kalma savaşı veren Teşvikiye Belediyespor’u konuk edecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen müsabaka saat 16:00’da start alacak.

Haftanın diğer maçlarında ise son şampiyon Esenköyspor kendi evinde Çınarcık Belediyespor’u konuk ederken, bu mücadele saat 16:00’da başlayacak. Ligin son sırasında bulunan Yeşilovaspor ile orta sıralardaki Sultaniyespor’u 1 nolu amatör sahada karşı karşıya getirecek olan kritik 90 dakika yine 16:00’da start alacak.

Çiftlikköy İlçe Stadında saat 16:00’da başlayacak olan maçta ise liderlik hesapları yapan ve umudunu koruyan Çiftlikköy Belediyespor ile Termal Belediyespor takımları karşı karşıya gelecek. Haftanın son maçında Tavşanlı Belediyespor ve Doğanspor takımları Tavşanlı Sahasında karşı karşıya gelirken bu mücadele de yine saat 16:00’da başlayacak. Hersekspor ise ligin 21. haftasını maç yapmadan tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim