İlk iki haftası nefes kesen mücadelelere sahne olan 12 takımın yer aldığı Süper Amatör Kümede namağlup dört takım, puanla tanışamayan iki takım bulunuyor. Üçüncü haftanın açılış maçını ise 11 Kasım Cuma günü saatler 19:00’ı gösterdiğinde Amatör Saha-1’de 4 puanla ikinci sırada yer alan yaptığı yatırımla şampiyonluğun güçlü adayı Yeşilovaspor ile 3 puana sahip ligde sekizinci sırada bulunan Hersekspor’u ağırlayacak.

Üçüncü haftanın diğer maçlarında ise 12 Kasım Cumartesi günü iki maç oynanacak. 14:30’da başlayacak maçlar kapsamında cezası nedeniyle 3 puan ve altıncı sırada yer alan Taşköprüspor Termal sahasında aynı puana sahip yedinci sıradaki Safranspor’la kozlarını paylaşacak. Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında üç puanla beşinci konumdaki Teşvikiye Belediyespor 1 puanla küme düşme potasının hemen üstünde bulunan Çiftlikköy Belediyespor’la karşılaşacak.

13 Kasım Pazar günü futbolseverler iki Süper Amatör Küme maçı izleyecek. 14:00’da başlayacak müsabakada 4 puanla dördüncü sırada yer alan Sugören Gençlerbirliği evinde 4 puanla dokuzuncu basamakta yer alan Çavuşçiftliği Kültürspor’u ağırlayacak. 18:30’da ise Amatör Saha-1’de son sıradaki ligin en genç takımı Acarspor, dört puanlı üçüncü sıradaki şampiyonluğun en güçlü adaylarından Tavşanlı Belediyespor’u ağırlayacak. Üçüncü haftanın kapanış maçı ise 14 Kasım Pazar günü Amatör Saha-1’de saatler 19:00’ı gösterdiğinde 6 puanla liderlik koltuğunda oturan Çınarcık Belediyespor ile puanı bulunmayan Esenköyspor arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim