Bolu, Kastamonu, Karabük, Düzce, Eskişehir, Sakarya, Bilecik, Çankırı ve Yalova’dan 22 kulüp ve 325 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar çok çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Gecenin geç saatlerine kadar devam eden maçların ardından Yalova Belediyespor 9 sporcusu ile mücadele ettiği şampiyonadan 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalyayla ayrılmayı başardı.

Yalovalı sporculardan Zeynep Sude Baygün genç kızlar 49 kiloda altın madalyaya uzanırken, Sıla Palit genç kızlar 55 kiloda, İlyas Berkay Akça genç erkekler 73 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu. Dilara Nur Zeybek ise genç kızlar 46 kiloda bronz madalyayı boynuna taktı.

İlimizde birçok sporcu yetiştiren ve Yalova Belediyesporlu sporcularında antrenörlüğünü üstlenen Emrah Özçelik,” Sezon öncesi yapılan bu tür hazırlık müsabakaları bizim için çok önemli.Turnuvada sporcularının göstermiş olduğu performansı n kendilerini memnun etti.Bizlere sağlanan az imkanla çok şeyler başarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan tüm sporcularına, çalışmaları konusunda kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile müsabakalara katılım noktasında desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ediyorum” dedi.

               

Editör: TE Bilişim