Yarı finalde Türkiye Basketbol Ligi’nin en güçlü takımlarından Büyükşehir Hastanesi Konyaspor’u elediklerine dikkat çeken Dönmez, şampiyonlukta Samsunspor ile şanslarının %50-%50 olduğunu ifade etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nde ikinci sezonunda Play-Off finaline çıkma başarısı gösteren Semt77 Yalovaspor’da gözler İNG Bank Basketbol Süper Ligi(BSL)’ye çevrildi. Final serisinin başlamasına saatler kala Semt77 Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez önemli açıklamalarda bulundu.

“Mental Olarak Süper Lige Çıkmaya Hazırız”

Semt77 Yalovaspor Genel Menajeri Murat Dönmez, “Kocaeli Kağıtspor ile karşılaştığımız Play-Off çeyrek final serisinin 3. maçında, takım olarak performansımız maksimum seviyeye ulaştı. Semt77 Yalovaspor bu performansı Konyaspor serisinde takımı izleyen rakiplerimiz dahil herkese gösterdi. Yarı final serisinin en başında aldığımız mağlubiyette bile; gerek oyun anlayışı, gerekse performans olarak Konyaspor’dan çok daha üstündük. Yarı final serisinde aldığımız skorlar zaten bunun bir göstergesi. Takımın istikrarı ve oyun anlayışının iyi olması, Koç Hakan Yavuz gibi bu ligde şampiyonluklar görmüş büyük bir tecrübenin bizimle beraber olmasının yanı sıra, yönetim, teknik heyet ve oyuncuların mental olarak Süper Lig’i istiyor olması, bu bizim en büyük avantajımız. Hem yönetim, hem de Yalova halkı Süper Lig’in bu şehre gelmesini istiyor. Başta Koç Hakan Yavuz ve Teknik Heyet olarak her konuda en ince detayına kadar çalışmalar yapıyoruz. Zaten oyuncuların mental olarak Süper Lig’i çok istediğini, parkedeki performanslarından görüyoruz. İnanın bunun için çok çalışıyoruz” dedi.

“Şanslar 50’ye 50”

Şampiyonluk şanslarının eşit olduğunu belirten Dönmez, “Play-Off Final serisinde rakibimiz olan Samsunspor ile şansımız %50 - %50. Seride tek hedefimiz kazanmak ve Yalovaspor tarihinde ilk defa Süper Lig’de mücadele etmek. Bunun için çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Takımın mottosu olan “Bir Hayalimiz Var” bu takıma çok yakışıyor, biz de bunu gerçekleştirmek adına, 8 Haziran Salı günü başlayacak olan final serisinde kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim