3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Kuşadası’nda Hitsport Organizasyon tarafından düzenlenen U-10 ve U-12 Ekinci Oto Galeri Hit Sömestr Cup’a katılan takımlarımız Polisgücü, Yalovagücü, Trabzongücü ve Paşakentspor mücadeleleriyle göz doldurdu. Turnuvada Fenerbahçe, Bursaspor, Kazakistan’dan Almaty FK, Balıkesirspor, Eskişehirspor, Hatayspor gibi takımların altyapı takımları mücadele etti.
Yapılan müsabakaların ardından Polisgücü ekibi 2005 Yaş Grubu Bronz Kupada Bostancı FK’yı 1-0 yenerken, Galatasaray’a ise 4-2 mağlup oldu. Aydın Efelerspor’u 4-1’le geçen Turuncu Mavililer, Maraş Akademi’ye 2-1 yenilmesine karşın, Bandırma Kartalları’nı 2-1 geçtikten sonra İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. son 2 maçında ise Polisgücü, İstanbul Kemerspor Kulübü ile 1-1 berabere kalırken, Kartalspor’a da 1-0 yenilerek dördüncü oldu.
2007 Yaş Grubu bronz kupada mücadele eden Yalovagücü ise Susurluk Gençlerbirliği, Eskişehir İdmangücü’nün ardından üçüncü oldu. Bu kategoride dördüncü sırada ise Karşıyaka Kültür Spor Kulübü yer aldı.
Diğer temsilcilerimizden Paşakentspor rakibi Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalırken, Bornova Barça’yı 3-0 yenerken, Karşıyaka’ya 1-0 yenildi. Paşakentspor ise Murat Germenspor’a 3-0 yenilirken, TS Samsndıra’ya da 4-0’lık skorla boyun eğmesine karşın mücadelesi ile dikkat çekti. 

Editör: TE Bilişim