Her iki teknik adamında tüm oyuncularına şans verdiği mücadeleyi Taşköprüspor İbrahim Çelik’in 25. Dakikadaki golüyle 1-0 kazanmayı başardı. Sarı Kırmızılı ekip ilk hazırlık maçında ise 1. Amatör Küme takımlarından Kaytazdere Belediyespor’la karşılaşmış 14-32. Dakikalarda Gökhan Soysal ve 73’te Emre Bulut’un golleriyle sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.

Taşköprüspor sonraki hazırlık maçında ise 1. Amatör Küme takımlarından Subaşıspor’la oynayacak. 29-30 Ekim’de başlayacak Süper Amatör Küme öncesinde Sarı Kırmızılı ekip Kocaeli Süper Amatör Küme takımlarıyla 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor.

“Hedef üst sıralar”

Taşköprüspor Kulübü Başkanı Samet Ilgaz,” Bu sene hedefimiz geçen sene olduğu gibi üst sıralarda bitirmek. Bu kapsamda çalışmalarımızı yapıyoruz. İkinci hazırlık maçımızda Safranspor ile karşılaştık. Kazanmanın dışında iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Tüm oyuncularımızı görme fırsatı bulduk. Bizlere destek olan Ana sponsorumuz DowAksa’ya ve diğer kuruluşlara teşekkür ediyorum. Maddi manevi bizlerin yanında olan Taşköprü Belediye Başkanımız Sayın İsmail ARSLAN a teşekkürlerimizi sunarım. Son olarak gelecek hafta sonunda başlayacak U14, U16, U18 ve 1. Amatör ekiplerine ve ay sonu başlayacak Süper amatör liginde ki rakiplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim