Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleyi Taşköprüspor gol şov yaparak 9-0 kazandı. Mücadele Burak attığı 4,  Mustafa ise 2 golle maça damgalarını vurdular. 90 dakika sonunda Coşkunspor sahadan 4. Mağlubiyetini alırken ligin dibine demir attı.

Ahmet Saraç Sahasında ki mücadeleye hızlı başlayan taraf konuk Taşköprüspor oldu. Zayıf rakibine oranla topa daha hakim olan Sarı Kırmızılı ekip 10. Dakikada geliştirdiği atakta Mehmet ile golü bularak skoru 1-0’a getirdi. oyunun başında atılan bu gol mücadelenin bol gollü geçeceğinin de habercisi oldu. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra 13. Dakikada kontra atak geliştiren Taşköprüspor’da bu kez sahneye Mustafa çıktı ve Coşkunspor kalecisi Uğur’u 2. Kez avlayarak skoru 2-0’a taşıdı. Mücadelenin başında bulduğu goller sonrasında Taşköprüspor oyunu rölantiye alırken Coşkunspor zaman zaman rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

İlk 45 dakikanın son bölümüne doğu baskısını artıran Sarı Kırmızılı ekip 40. Dakikada Burak, 45. Dakikada Yaşar ve 45+2. Dakşkada ise Zaferhan’ın attığı gollerle skoru bir anda 5-0’a getirdi. ilk yarı sonunda Taşköprüspor soyunma odasına 5-0’lık avantajla girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ilk yarıda olduğu gibi hızlı başlayan taraf Taşköprüspor oldu. Karşılaşmada dakikalar 57’yi gösterdiğinde atak geliştiren Sarı Kırmızılı ekipte sahneye çıkan Burak skoru 6-0’a getiren gole imzasını koydu. Bu golden sonra baskısını artıran Taşköprüspor 64’te Mustafa’nın attığı golle skoru 7-0 yaptı.

Müsabakada son sözü Taşköprüspor’dan Burak söyledi. Karşılaşmanın 73 ve 88. Dakikalarında atak geliştiren Taşköprüspor Burak’ın attığı 2 golle skoru 9-0’a getirdi. kalan dakikalarda başka gol olmayınca Taşköprüspor sahadan 9-0’lık galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.


1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Erdal Minnetoğlu***, Enes Ok***, Kenan Kurşuner***

Coşkunspor: Uğur**, Emrah**, Veysel**, Yusuf**, Furkan**, Alkın**, Berkcan**, Ömer**, Bekir**, Furkan**, Cemil**

Taşköprüspor: Berkay***, Sinan***, Samet***, Zaferhan***, Mehmet***, Mustafa***, Fatih***, Özgür***, Burak***, Yaşar***, Mustafa***

Goller: Dk.10 Mehmet 0-1, Dk.13 Mustafa 0-2, Dk. 40 Burak 0-3, Dk. 45 Yaşar 0-4, Dk.45+2 Zaferhan 0-5, Dk. 57 Burak 0-6, Dk. 64 Mustafa 0-7, Dk. 73-88 Burak 0-9

 

Editör: TE Bilişim