Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda 20 farklı şehirden 70 kulüp ve yaklaşık binin üzerinde sporcu ter döktü. İlimizi temsil eden Taşköprü Karate İhtisas Kulübü ise müsabakaları 1 gümüş ve 2 bronz madalyayla tamamladı. Minik-Yıldız-Ümit ve Genç Bay-Bayan Kumite kategorilerinde gerçekleşen müsabakalarda yıldız erkekler 42 kiloda tatamiye çıkan Hamza Aydoğan gümüş, genç bayan +66 kiloda Zührenaz Ocak ve ümit erkek 52 kiloda Ömer Güney bronz madalya kazandı.

Bu organizasyonun ardından Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nün sporcuları önümüzdeki günlerde yine Kocaeli’nde Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmelerinde ter dökecek.

Müsabakaların ardından açıklamada bulunan Taşköprü Karate İhtisas Kulübü antrenörü Mehmet Güney,” Kocaeli’nde yapılan İller Arası Karate Ligi 3. Etap müsabakalarından 3 madalyayla döndük. Tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz”diye konuştu.

Editör: TE Bilişim