2022-2023 sezonunun ilk yarısını 28 puanla ikinci sırada bitiren Lacivert Beyazlılar kadrosuna kattığı üç ismi açıkladı. Tavşanlı’nın transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve önümüzdeki günlerde yeni transfer bombaları patlatmayı hedeflediği öğrenildi.

Şampiyonluk adayı ara transfer dönemi kapsamında Ordu ekibi Kumruspor’da oynayan 1998 doğumlu forvet oyuncusu Mert Cesur Aşan, Bölgesel Amatör Lig 14. Grupta mücadele eden Akhisar Demirspor’dan 2002 doğumlu sağ ve sol kanat Abdulrahman Çağlayan ve Sivasspor ve Bursaspor altyapısından yetişmiş olan 1998 doğumlu orta saha oyuncusu Mücahit Haktan Karabulut’u kadrosuna kattı. Son şampiyon Muhammed Tugay Erol’u Çınarcık Belediyespor’a kaptırırken, istenilen verimi alamadığı için Semih Sargın, Onur Erel ve Yusuf Gökbak’la yollarını ayırmıştı.

Mesut Cesur Aşan Kimdir?

2009 yılında futbol yaşantısına Çorum Gençlerbirliği’nde başlayan 1998 doğumlu forvet oyuncusu Mert Cesur Aşan ardından Çorum Futbol Kulübü’ne transfer oldu. 2017’de Eti Lisesi Gençlikspor’a transfer olan yetenekli futbolcu Fatsa Belediyespor, Yatağanspor, Yıldızgücüspor, Kartalspor, Marmarisgücü Spor Kulübü, Çorumspor, Sungurlu Belediyespor ve son olarak Ordu Kumruspor formasını terletti. Bölgesel Amatör Ligde 22 maça çıkan genç yetenek 1 gol atma başarısı gösterdi.

Abdulrahman Çağlayan Kimdir?

Futbol yaşantısına 2013 yılında Yavuz Selimspor’da başlayan sağ ve sol kanatlarda oynayabilen Abdulrahman Çağlayan 2020 yılında Altınsaban takımına transfer olurken, bir sezon sonra yetiştiği kulübe geri döndü.

Son iki sezonda Akhisar Demirspor’da oynayan 2002 doğumlu yeni takımı Negmar Tavşanlı Belediyespor’un Esenköyspor’la oynadığı ilk yarının son haftasında forma şansı buldu. Bölgesel Amatör Ligde 12 maça çıkan Abdulrahman 2 gol atma sevinci yaşadı.

Mücahit Haktan Karabulut Kimdir?

1998 doğumlu orta saha oyuncusu Mücahit Haktan Karabulut futbol yaşantısına 2006 yılında Volkanspor’da başladı. Ardından Sivas Demirspor’a transfer olan yetenekli oyuncu 2011 yılında Bursaspor’a imzayı attı. 2017 yılında Çorum Futbol Kulübü ile profesyonelliğe adım atan Mücahit Hacettepe 1945 Spor Kulübü, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Sivas Belediyespor, Yomraspor’da profesyonel yaşantısına devam etti.

Ermaş Muğlaspor’a transfer olarak amatöre dönen yetenekli isim ardından Çanakkale Dardanel SK formasını giydi. Türkiye Kupası’nda 3 maç oynayan Mücahit Haktan Karabulut TFF 3. Liginde 45 maça çıkıp 2 gol atarken, TFF 2. Liginde ise 5, Bölgesel Amatör Liginde ise 8 maça çıktı. Karabulut U15, U16 ve U17 Milli takımlarında ise 17 karşılaşmada görev aldı.

Editör: TE Bilişim