Yeşilovaspor’un 2 golünü Erkan kaydederken, Tavşanlı Belediyespor’un galibiyet sayıları ise Hakan(2) ve Muharrem’den geldi.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan karşılaşmaya Tavşanlı Belediyespor hızlı başladı ve 3. dakikada Hakan’ın golüyle skoru 1-0 yaptı. Kalesinde erken gördüğü golün şokunu üzerinden atan Yeşilovaspor, mücadelenin 35. dakikasında Erkan’ın kaydettiği golle skorda dengeyi sağladı 1-1. Ancak konuk ekip Tavşanlı Belediyespor’un bu gole cevabı uzun sürmedi ve 38. dakikada geliştirdiği atakta Muharrem’in golüyle durumu 2-1 yaparak ilk yarının sonucunu belirledi.

Müsabakanın ikinci yarısına iki takımda etkili başladı. Mücadelenin 60. dakikasında gelişen Tavşanlı Belediyespor atağında ilk golün sahibi Hakan, bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golüne imzasını atarak skoru 3-1 yaptı. Ev sahibi takım Yeşilovaspor kalesinde gördüğü golden 3 dakika sonra ani geliştirdiği atakta günün başarılı isimlerinden Erkan’ın ikinci kez rakip fileleri havalandırmasıyla durumu 3-2 yaparak karşılaşmanın da skorunu tayin etti.

Editör: TE Bilişim