Samsunspor ve Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ilk iki sırayı paylaşırken, bu takımları Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile Büyükşehir Hastanesi Konyaspor takip etti. Son iki sırada ise Anadolu Basket ve Nadir Gold İstanbul Basket yer alıyor.

24. hafta maçlarında lider Samsunspor evinde ligde kalma savaşı veren BUDO Gemlik karşısında zorlanmasına karşın son bölümdeki serisiyle parkeden 69-63 galip ayrıldı. İzmir’de Bornova Belediyespor’a konuk olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket olaylı maçı 85-77’lik skorla kazandı.

Başkentte Anadolu Basket deplasmanına çıkan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor rakibini 92-73’lük skorla devirdi.

Evinde Sigortam.net ile karşılaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor rakibine 99-90 boyun eğdi. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta son sıradaki Nadir Gold İstanbul Basket evinde GCT Düzce’ye 66-64 yenildi.

Son haftaların iki formda ekibi Finalspor ile Mamak Belediye maçından konuk ekip 78-69’luk galibiyetle ayrıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde Akhisar Belediye Basketbol’u 90-71 devirdi. TBL’de 25. Hafta maçları 1-3-4 ve 5 Nisan 2021 tarihleri arasında oynanacak. Semt77 Yalovaspor bu haftada maç yapmayacak.

Editör: TE Bilişim