TBL’deki temsilcimiz 38 puanla 16. Sırada yer alırken son 4 haftada Ankara DSİ evinde ağırladıktan sonra Afyon Belediyesi’ne konuk olacak. Yalova ekibi Sigortam.net Bakırköy Basketbol ile 90. Yıl Spor Salonunda karşılaştıktan sonra Balıkesir’de Karesi Spor maçıyla sezonu noktalayacak.

36 puanla son sıradaki Samsun BŞB Anakent ise bu hafta Sigortam.net Bakırköy Basketbol’u ağırlarken, sonrasında Karesi’nin konuğu olacak. Evinde Akhisar Belediyesi’ni ağırlayacak olan Karadeniz ekibi Bahçeşehir Koleji deplasmanıyla maçlarını tamamlayacak.

Yalova Group Belediyespor’la aynı puana sahip olmasına karşın averajla 17. Basamakta yer alan Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ise Selçuklu Belediyesi’ni ağırladıktan sonra Bursaspor Durmazlar deplasmanına çıkacak. TED Ankara’da Şampiyon Türk Telekom ve Antalyaspor’u ağırlayacak.

39 puanı takımlardan averajla 15. Sırada bulunan Ankara DSİ ise Yalova Group Belediyespor’a konuk olduktan sonra OGM Ormanspor’u sahasında ağırlayacak. DSİ son maçında ise Antalyaspor ve Afyon Belediyesi’ne konuk olacak.

39 puanla 14. Sırada bulunan Petkimspor ise son 4 haftada Karesi’yi ağırladıktan sonra Akhisar Belediye deplasmanına çıkacak. İzmir ekibi Bahçeşehir Koleji ile evinde oynadıktan sonra Selçuklu Belediyesi’ne konuk olacak.

Editör: TE Bilişim