Ligde haftanın açılış müsabakasında 7 Ekim Cuma günü Çağdaş Bodrum Spor, Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Bodrum Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 18.00’de başlayacak. Şampiyonluk parolasıyla lige hazırlanan Semt77 Yalovaspor ise ilk haftanın kapanış maçını oynayacak.

Ankara’da oynanan Erkekler Federasyon Kupası heyecanı sonrasında gözler Misli.com Türkiye Basketbol Ligi ilk haftasına çevrilirken Çağdaş Bodrum Spor-Samsunspor, Akran Gemlik Basketbol-Finalspor, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Depomaxx Harem Spor, Antalya Güneşi-Sigortam.net, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor-Mersin Büyükşehir Belediyesi, OGM Ormanspor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Ankaragücü Mamak Belediyesi ve Fenerbahçe Koleji DS Energy-Semt77 Yalovaspor karşı karşıya gelecek.

“Her hafta 2 maç TRT’de”

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde Cuma ve Pazartesi günü oynanacak maçları TRT Spor veya TRT Spor Yıldız naklen yayınlayacak. Bu nedenle Türkiye Basketbol Federasyonu’nun hazırladığı programda her hafta birer maç Cuma ve Pazartesi günlerine kondu. İlk haftanın açılış maçı Çağdaş Bodrum- Samsunspor ve kapanış maçı olan Fenerbahçe Koleji DS Enerhy-Semt77 Yalovaspor naklen yayın programında yer aldı. Her iki maç da 18:00'de başlayacak.

Editör: TE Bilişim