3’de 3 yaparak 6 puan toplayan Mersin Büyükşehir Belediyesi bu haftayı da lider kapatırken aynı puana sahip Finalspor ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler averajla iki ve üçüncü sıraları aldı. Sonuncu sırayı ise henüz galibiyetle tanışamayan Antalya Güneşi, Depomaxx Haremspor ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımları oluşturdu. Semt77 Yalovaspor ise ikinci galibiyetini aldığı bu haftada kendine sekizinci sırada yer buldu.

Üçüncü haftanın açılış maçında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler evinde Depomaxx Haremspor engelini 104-88’lik skorla aştı. Son iki yılın finalisti Yılyak Samsunspor’u ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor rakibine 98-75 boyun eğdi.

OGM Ormanspor ile Antalya Güneşi arasında oynanan mücadeleyi başkent ekibi 63-61 kazandı. Geçen hafta aldığı şok mağlubiyet sonrasında sahasında Ankaragücü Mamak Belediyesi’in ağırlayan Semt77 Yalovaspor 93-61 gibi farklı skorla rakibini mağlup etti.

Bu sezonun sürpriz takımı Finalspor İzmir deplasmanında Bornova Belediyesi Karşıyaka engelini 79-73’le geçti.

Fenerbahçe DS Energy evinde Mersin Büyükşehir’e 88-80 boyun eğerken, bu haftanın en çekişmeli maçında Çağdaş Bodrum Basketbol rakibi Sigortam.Net’i evine 77-72’lik yenilgiyle uğurladı. Üçüncü haftanın kapanış maçında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayan Akran Gemlik Basketbol parkeden 85-78’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde dördüncü hafta maçları 29-30 ve 31 Ekim 2022 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim