13 puana sahip Çağdaş Bodrum, Yılyak Samsunspor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi averajla ilk üç sırayı paylaştılar. Bu üç takımı 12’şer puanla Finalspor ve Sigortam.net yakından takip ediyor. Küme düşme hattında ise iki 8 puanlı Antalya Güneşi ve Akran Gemlik Basketbol takımları oluşturdu. Yeşil Kırmızılı ekibimiz ise haftayı 11 puan ve averajla sekizinci sırada noktaladı.

Yedinci haftanın açılış maçında Bornova Belediyesi Karşıyaka takımı sahasında Antalya Güneşi’ni 99-87 devirdi.

Ligde kalma savaşı veren Akran Gemlik Basketbol evinde Çağdaş Bodrumspor’a 68-51 gibi farklı skorla boyun eğdi. Şampiyonluk adayı Mersin Büyükşehir Belediyesi rakibi Ankaragücü Mamak Belediyesi karşısında geriden gelip 72-65 kazanmayı başardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor evinde OGM Ormanspor engelini 70-65 geçerek üst üste ikinci galibiyetine imza attı. Fenerbahçe Kolej DS Energy kötü gidişe Sigortam.net’i 85-66 devirerek son verdi.

Semt77 Yalovaspor saha ve seyircisi önünde Yılyak Samsunspor’a 76-73 boyun eğerken, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 91-84 yenilmekten kurtulamadı.

Bu haftanın kapanış maçında kadrosunu hafta içi güçlendiren Depomaxx Haremspor konuk ettiği Finalspor’u 70-61 yendi. TBL’de sekizinci hafta maçları 25-26-27 ve 28 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim