2013-2014 eğitim öğretim yılı İl Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol İl Birinciliği müsabakalarına sadece 2 okulun katılmasından dolayı yapılan tek maçta Taşköprü Ortaokulu ile Gazi Abdurrahman Ortaokulu voleybol takımları Yalova Atatürk Spor Salonu’nda şampiyonluk için mücadele etti. 
Karşılaşmanın ilk setini 25-19’lük skorla Taşköprü Ortaokulu kazandı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette gülen taraf ise 25-16’lık setle Gazi Abdurrahman Ortaokulu oldu ve setlerde durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü sette rakibine 25-16 boyun eğen Taşköprü Ortaokulu, dördüncü sette ise 25-19 galip gelerek müsabaka tie break setine uzadı. Son sette rakibi Gazi Abdurrahman Ortaokulu’nu 15-12 mağlup eden Taşköprü Ortaokulu karşılaşmayı 3-2 kazandı ve Yalova şampiyonu oldu. 

Maç sonrasında yapılan kupa töreninde şampiyon olan Taşköprü Ortaokulu’na kupa ve madalyalarını Yalova Voleybol İl Temsilciliği Genel Sekreteri ve Voleybol Ulusal Hakemi Gökalp Karagöl verdi. İkinci olan Gazi Abdurrahman Ortaokulu voleybol oyuncuları kupa ve madalyalarını Taşköprü Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Duygu Öztürk’ün elinden aldı. 
Editör: TE Bilişim