Bilindiği üzere 22-23 Eylül'de oynanan müsabakalarla 9. Grupta heyecan başlaşmış ancak Altınova Belediyespor Türkiye Kupası mücadelesi yapması Armutlu Belediyespor’un Çanakkale deplasmanın da oynayacağı karşılaşma Kamu Personeli Seçme Sınav (KPSS)’na takılarak 26 Eylül Çarşamba gününe alınmıştı. 3 günlük erteleme sonrasında her iki temsilcimiz de çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürmeye devam ettiler.

19 Eylülde kendi evinde Türkiye Kupasında Çanakkale Dardanelspor’u ağırlayan Altınova Belediyespor 90 dakika sonunda rakibine 2-0 mağlup olarak kupaya ilk turda veda ederek lige dönmüştü.

Teknik Direktör Okan Yılmaz nezaretinde çalışmalarını sürdüren Sarı Yeşilli ekip 26 Eylülde kendi evinde ağırlayacağı Çanakkale temsilcisi Bigaspor’u gözüne kestirdi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen Altınova Belediyespor’da oyuncuların antrenmanlarda sergiledikleri performans ise hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürüyor.

Bigaspor’u mağlup ederek lige iyi başlangıç yapmak istediklerini belirten Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Okan Yılmaz,” Oyuncularıma güveniyorum. İlk hafta kendi evimizde oynayacağımız Bigaspor maçında iyi bir performans sergileyerek takımımızın taraftarlarının yüzünü güldüreceğiz. Alacağımız galibiyet ile lige istediğimiz gibi başlamış olacağız” dedi.

“Armutlu’da Bozcaada harekatı sürüyor”

Ligde maçı ertelenen bir diğer temsilcimiz Armutlu Belediyespor’da hazırlıklarını sürdürüyor. Deplasmanda oynayacağı Bozcaadaspor maçında rakibini gözüne kestiren temsilcimiz lige puan yada puanlarla başlamak istiyor.

Teknik patron İsmail Dilsizoğlu nezaretinde Bozcaadaspor hazırlıklarını sürdüren Siyah Beyazlı ekipte moraller üst seviyede bulunuyor. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Armutlu Belediyespor’da Teknik patron İsmail Dilsizoğlu’nun oyuncularına güveni ise tam.

Editör: TE Bilişim