9. Grupta mücadele 22-23 Eylülde start alacak olmasından dolayı 15 takım son rötuşlarını yapıyorlar.

Beykoz 1908 A.Ş.'de Büyükçekmecespor heyecanı başladı
2012-2013 Futbol Sezonunda yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 9.Grubunda ilk maçını önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Büyükçekmecespor ile yapacak olan Beykoz 1908 A.Ş.Takımında futbolcuların lisans işlemleri için yoğun bir mesai harcanmakta. Kulüp Müdürü Eser Öktem gerekli belgeleri toplayıp ilgili makamlara sunmaya başladı. Geçen sezonki kadrosunun tamamına yakınının bu sezon yer almadığı sarı-siyahlı ekip transfer dönemini yoğun bir şekilde geçirmişti. İlk antrenmanlar 35 futbolcu ile başlarken ileriki aşamalarda yeterli olmayan pek çok isim ile yollar ayrılmıştı.

Teknik Direktör Sabahattin Ömür'ün eski talebeleri ve bizzat yakından bildiği isimlerin yanı sıra değişik kulüplerden birçok futbolcu sarı-siyahlı takımda olabilmek için gelmişti.Geç başlayan çalışmalardaki açık günde çift idmanla

kapatılmaya çalışılırken oynanan hazırlık maçlarında takım olarak yapılan hataları sürekli not alan Teknik Direktör Sabahattin Ömür genç oyuncularını her fırsatta motive etmekte. Bu arada Beykoz 1908 A.Ş.Takımının 2012-13 sezonu maç fikstürü de belli oldu. Ankara'da gerçekleşen kura çekiminin ardından sarı-siyahlı ekibin ilk rakibi de belli oldu. Buna göre ilk hafta karşılaşması deplasmanda Büyükçekmecespor ile oynanacak. Beykoz 1908 A.Ş.bu müsabaka öncesinde son hazırlık maçını Sultanbeyli Belediyesi ile yapma düşüncesinde. Maçın hafta sonunda TFF Riva Tesislerinde oynanması bekleniyor.

Vefaspor, açılış maçında Tuzlaspor ile berabere kaldı!
Bölgesel Amatör Lig 9. grupta ekiplerinden Vefaspor, 2012-2013 futbol sezonunu, Vefa Stadında düzenlenen tören ile açtı. Vefa forması giymiş olan eski futbolcuların, Davutpaşaspor’lu eski futbolcularla yapılan gösteri maçından sonra Tuzlaspor ile karşılaşan yeşil-beyazlılar, rakibi ile 1-1 berabere kaldılar.

Gönen Belediyespor'da deprem sürüyor
Hafta ortasında oynanan özel karşılaşma sonrası suların durulmadığı Gönen Belediyespor'da Antrenör Aziz Bulkur'dan sonra kaleci Sertaç Kale'de yeşil beyazlı ekip ile yollarını ayırdı. Futbola Gönen'de alt yapıdan başlayan Sertaç Kale'nin bu kararından dönmesi noktasında dün yapılan görüşmeler sonuç getirmedi. Aynı zamanda kaptanlık bandını taşıyan tecrübeli oyuncu Sertaç Kale ayrılma kararını yönetime bildirdi.

1980 Gönen doğumlu Sertaç Kale küçük yaşta başladığı futbol’da 2 Eylül 1993’te Gönenspor’da amatör oldu, 4 Ağustos 1999’da BJK ile amatör mukavele yaptı.
7 Temmuz 2000 te BJK ile Profesyonel mukavele imzalayan kaleci, sırasıyla Anadolu Üsküdar, Pendik, tekrar BJK, Mersin A,İdmanyurdu, Muğlaspor, Petkimspor, 31 Ağustos 2004 te Bandırmaspor, 2005’te Çorluspor, ayni yıl amatöre dönüş ve Balıkesirspor, ERdekspor, 2007 de tekrar profesyonelliğe geçiş ve Balıkesirspor ve 7 Temmuz 2010 da döndüğü Gönenspor’da yeniden amatöre dönen futbolcu dün Gönen Belediyespor yöneticileri ile yaptığı görüşmede yeşil beyazlı kulüp ile yollarını ayırdı.

Editör: TE Bilişim