Hacımehmet Ovası’nda TOKİ konutları mevkiindeki kortlarda gerçekleştirilen turnuvada, 13 ilden gelen 87 tenisçinin kıyasıya mücadelesi nefes kesti. Turnavaya; Sakarya, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Afyon,  Zonguldak, İzmir illerinden gelen 54 sporcu iştirak etti. Erkeklerin müsabakaları 4, bayanların müsabakaları ise, 3 grupta oynandı. Turnuvada derece alan sporculara ödüllerini; Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Yörük, Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ş. Handan Acar, Yalova Belediyesi Başkan Danışmanı Murat Arslanhan, Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü tenis antrenörleri Mustafa Terzi ve Emel İbiş, Tenis Hakemi ve Diyetisyen Aynur Sağol, Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Bülent Güler ve Arif Efe verdi.

Turnuva sonunda derece alan sporcular şunlar;

14 YAŞ ERKEKLER 1. GRUP

1-Koray Kırcı (BURSA)

2-Atilla Kaan Göne (ENKA- İSTANBUL)

14 YAŞ ERKEKLER 2. GRUP

1-Kıraç Bekişoğlu (BURSA)

2- EFE BORA (ANKARA)

14 YAŞ ERKEKLER 3. GRUP

1-Kanat Yavuz (ANKARA)

2-Berke Avcı (KOCAELİ)

14 YAŞ ERKEKLER 4. GRUP

1-Denizhan Ergün (KOCAELİ)

2- Berkecan Gönenç (BURSA)

CENTİLMEN SPORCULAR:

Sergiu Manciuc (İSTANBUL), Yiğit Kılıçoğlu (İSTANBUL)

14 YAŞ BAYANLAR 1. GRUP

1-Naz Yüksek (KOCAELİ)

2-Ebru Zeynep Yazgan (İZMİR)

14 YAŞ BAYANLAR 2. GRUP

1-Sıla Yılmazer (AFYON)

2- Ceyda Deveci (PENDİK- İSTANBUL)

14 YAŞ BAYANLAR 3. GRUP

1-Göksu Karaca (AFYON)

2-Ilgın Aydın (BURSA)

CENTİLMEN SPORCULAR:

Ruken Dilara Kızılay- Gülce Kurt

“Yalovalı Tenisçiler Sakarya’da Başarılı Oldu”

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü tenisçileri, Sakarya Tenis Akademisi’nde 04-07 Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2012 faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Ulusal Tenis Tuırnuvası’nda başarılı sonuçlar elde etti. Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü’nün 8 sporcu ile katıldığı turnuvada Yalovalı sporcular şu dereceleri aldı:

10 YAŞ GRUBUNDA

Sinan Dinç (2.)

Sarp Ege Seyrek (5.)

9 YAŞ GRUBUNDA

Batuhan Aslım (3.),

Alperen Terzi (3.)

Tuna Ayaz (3.)

Eylül Saçmacılar (5.)

Tuna Öngü (6.)

Emirhan Demir (7.)


“BAŞARILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ş. Handan Acar ile Kulüp Antrenörü ve Tenis İl Temsilcisi Mustafa Terzi, sporcuların her geçen yıl daha iyi konuma geldiklerini belirterek, “Kulüp, sporcu ve ailelerin ortak katkısı başarılarımızı arttırmaktadır. Kulüp çatısı altında yapılan çalışmalarla başarılarımız artarak devam edecektir. Tüm sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerimizi kutluyoruz” dediler. 


Editör: TE Bilişim