15 puan ve averajla Tarsus Belediyesi liderliğini sürdürürken aynı puana sahip Botaş Gelişim ikinci sırada yer aldı. Bu iki takımı 13’er puanla Fenerbahçe Gelişim ve İzmit Belediyespor takip etti. Son iki sırada 1 galibiyeti bulunan Turuncu Sarılı ekibimiz ile henüz galibiyet alamayan Karşıyaka Çarşı Koleji yer aldı.

Sekizinci haftada evinde Emlak Konut Gelişim’i ağırlayan HDİ Sigorta Yalova VİP parkeden 66-58 yenilgiyle ayrıldı. Bu sezonun en sürpriz takımı Fenerbahçe Gelişim takımı evinde son sıradaki Karşıyaka Çarşı Koleji engelini 100-38 gibi farklı skorla geçti. Haftanın en kritik maçında Kırklareli Basketbol ile İzmit Belediyespor kozlarını paylaşırken parkeden ev sahibi ekip 85-63’lük galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK evinde Botaş Gelişim takımına 73-48 boyun eğerken, Elazığ İl Özel İdaresi sahasında Tarsus Belediyesi’ni 78-64 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Şampiyonluk adaylarından Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a bir darbede Tourism x Boğaziçi Basketbol’dan gelerek 68-66 mağlup etti.

İnişli çıkışlı grafik çizen Urla Belediyesi konuk ettiği Karabulut Elazığ Basketbol takımına 69-52 yenilmekten kurtulamadı. Sekizinci haftanın kapanış maçında DİBA’ya konuk olan Turgutlu Belediyespor evine 65-64’lük galibiyetle dönmeyi başardı. TKBL’de dokuzuncu hafta maçları 11-12 ve 13 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim