Mersin ekibiyle aynı galibiyete sahip olan Botaş Gelişim’in ikinci sırada yer aldığı TKBL’de bir galibiyet geriden Fenerbahçe Gelişim ve iki galibiyet geriden ise Elazığ İl Özel İdaresi takımları takibini sürdürüyor. Küme düşme hattını ise haftalar olduğu gibi bu haftada tek galibiyeti bulunan temsilcimiz ile bu sezon daha kazanma başarısı gösteremeyen Karşıyaka Çarşı Koleji oluşturdu.

Onuncu haftanın açılış karşılaşmasında DİBA evinde İzmit Belediyespor gibi güçlü bir takımı 82-74 yenerek rahat nefes aldı. Gelişim derbisinde Fenerbahçe evinde Emlak Konut’u 72-68 devirmeyi başardı.

Formdaki Kırklareli Basketbol sahasında Botaş Gelişim’e takılarak rakibine 72-66 boyun eğdi. Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK sahasında şov yaparken Urla Belediye engelini 65-50’lik skorla aştı.

HDİ Sigorta Yalova VİP evinde Elazığ Basketbol Kulübü’ne iyi başladığı maçta 81-66 yenilmekten kurtulamadı.

Elazığ İl Özel İdaresi bu haftanın en farklı skoruna imza atarak Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 118-50 yendi. Kapanış maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olan lider Tarsus Belediyesi evine 80-64’lük galibiyetle dönmeyi başardı. TKBL’de on birinci hafta 25-26-27 ve 28 Kasım tarihleri arasında oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim