Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman, 2016-2017 sezonunun birkaç maçta yaşanan münferit olayın haricinde kendileri için başarılı geçtiğini söyledi. Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul’dan sonsuz destek gördüğüne vurgu yapan Toraman, doğrularından asla ödün vermeden çalışmaya devam ettiğini dile getirdi.
Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman,” Süper Amatör Kümde en az kırmızı kart gören takımlarımız 2’şer kartla Çınarcık Belediyespor ve Tavşanlı Belediyespor oldu. 1. Amatör Kümede ise altyapılarıyla birlikte lige katılan takımlarımızın içinde en çok kırmızı kartı gören takım ise Yeşilovaspor 16 kartla oldu. En az kart gören takım ise Safranspor olarak göze çarptı. 2. Amatör Kümede en çok kırmızı kartı gören takımımız Anadoluspor olurken, Subaşıspor ise en az kart görerek en centilmen takım hüviyetini kazandı. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Lig boyunca disiplin komitesince Acarspor, Safranspor, Çınarcık Belediyespor, Akköyspor, Gençlerbirliği, 1877 Üvezpınarspor, Çiftlikköy Belediyespor, Gökçederespor, Yeşilovaspor, Kadıköyspor, Hacımehmetspor, Kurtköyspor, Hersekspor, Taşköprüspor yönetici ve teknik sorumlularına 15 gün ila 2 ay arasında hak mahrumiyeti cezaları verildi. Önümüzdeki yıl bu cezaların aşağıya çekişmesi için tüm yönetici ve teknik sorumlularımızı centilmenliğe davet ediyorum” dedi.
“TFF Grassroot organizasyonları ile keyifli maçlar oynanıyor”
Gençlerin gelecekleri olduğuna vurgu yapan Toraman,” Yalova ASKF ile TFF Grassroot organizasyonlarında yapılan maçlarla tüm çocuklarımız U-11 Şenlik grupları ile keyifli anlar yaşıyorlar. Velilerimizle birlikte çocuklarımızın mutlu olmaları bizleri de sevindiriyor. Bu tür organizasyonların hayata geçmesi için Futbol İl Temsilciliği olarak her türlü desteğe hazırız. Yıl içerisinde yapılan organizasyonların hayata geçmesi için büyük emek sarf eden Tamer Erbul’a ve teknik direktör Aytaç Yaka’ya teşekkür edip kutluyorum. Geleceğimiz olan gençlerimizi sahalara çekebilmek onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor içinde tutabilmek en büyük hedefimizdir. 2017-2018 sezonunda da tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.
Editör: TE Bilişim