2 Numaralı Amatör Saha’da oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyun üstünlüğünü ele geçiren Trabzongücü, gol için rakip kaleye yüklendi.

Karşılaşmanın 18. dakikasında orta sahadan gelişen ani atakta Enes, Bordo Mavilileri 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü golden sonra beraberlik için rakip kalede baskı oluşturmaya çalışan Coşkunspor’un atakları sonuçsuz kaldı ve devre, Trabzongücü’nün 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da Trabzongücü, rakibine göre daha etkili ve atak bir oyun sergiledi. Farkı arttırmak için Coşkunspor kalesini abluka altına alan Bordo Mavililer, birkaç önemli pozisyon dışında rakibine fırsat tanımadı. Mücadelede dakikalar 62’yi gösterdiğinde Trabzongücü, Umut ile ikinci golü buldu ve konuk takım rahatladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bordo Mavili takım sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

 

U-14

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: M.Esad Yıldırım**, Furkan Karahasan**, Emrah Küçükaltınbaş**

Coşkunspor: Hasan**, Mehmet**, Mahmut**, Selahattin**, M.Sami**, İ.Ethem**, Burak**, Alperen**, Umut**, Berke**, Furkan**

Trabzongücü: Enes***, Furkan***, Mustafa***, Yiğit***, Umut***, Engin***, İbrahim***, Yusuf***, Enes***, İzzet***, Yiğit***

Goller: Dk.18 Enes 0-1, Dk.62 Umut 0-2
Editör: TE Bilişim