12 Kasım Cuma günü oynanan maçlar kapsamında favori olan takımların yanı sıra sürpriz sonuçlara da sahne oldu.

Namağlup Fenerbahçe Göksel Çelik ile Galatasaray Tunç Holding zirveyi paylaşamaya devam etti. Son üç sırada ise Ordu Büyükşehir Belediyesi, TSK Rehabilitasyon Merkezi ve Ceylanpınar BESK takımları yer aldı. Şanssız yenilgiler alan HDİ Sigorta Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ise bu haftayı onuncu sırada kapattı.

Yedinci haftada Fenerbahçe Göksel Çelik ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Devreyi 30-29 üstün kapatan Sarı Lacivertliler maçı da 61-59’la kazanmayı başardı. Zirvenin ortaklarından Galatasaray Tunç Holding İstanbul’da Bahçelievler Spor Salonu’nda bu sezonun flaş takımlarından Tosyalı İskenderun ESK’yı ağırlarken mücadeleden 82-54 gibi farklı skorla galip ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan YOSK ilk yarıyı 33-31 üstün kapatmasına karşın ikinci yarıda rakibini durduramayınca evine 79-63 yenilgiyle döndü. Play-Off’a kalmak isteyen iki takım Bağcılar Belediyesi ile Gazişehir Gaziantep takımları kozlarını paylaşırken mücadeleyi İstanbul ekibi 78-71 kazandı.

Ligde sıkıntılı günler yaşayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ,Pendik Belediyesi’ni konuk etti. Ev sahibi ekipte kaptan Mehmet Çetingöz dümene geçerken attığı 43 sayıyla takımının rakibini 84-81 yenmesini sağladı.

İlk beş haftayı mağlubiyetle kapatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ankara deplasmanında TSK Rehabilitasyon Merkezi’ne konuk olurken karşılaşmayı 62-50 kazandı. HDİ Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde sekizinci hafta 19 ve 20 Kasım tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim