Bu yıl TÜFAD Yalova Şubesi 2006 doğumlu futbolcular arasında 8 takımın katıldığı Bayram Biçer anısına turnuva düzenledi. Tuğrul Şener Tesislerinde 3 gün süren turnuvanın ardından 32 minik krampon Bayram Biçer Doğuş Spor Tesislerinde ki elemelere katıldı. Futbolcular 8’erli 4 takıma dağılırken TÜFAD Yalova Şubesi komitesi ise oynanan 4 karşılaşmayı takip etti.

TÜFAD Yalova Karmasına Gençlerbirliği’nden Bedirhan Çelik ve Arda Yaşar, Doğuşspor’dan Emirhan Varagiz ve Bektaş Keskin, Altınova Belediyespor’dan Hüseyin Ata, Engin Halak ve Samet Sevim, Doğanspor’dan Talip Kaya, Yalovaspor’dan Mervan Doğruer, Yalova Yıldızlar Spor Kulübü’nden Baran Boyraz ve Yiğit Dönmez ile Acarspor’dan Doğukan Bağdat davet edildi.

TÜFAD Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman,” Yalova karmamızı belirledik. Bayram Biçer anısında düzenlediğimiz turnuvamıza katılan takımlara teşekkür ediyorum. 12 kişilik kadromuzla 20-24 Nisan tarihleri arasında Antalya’da mücadele edeceğiz. Burada 50 il karması mücadele edecek. Türk futbolunun önemli kulüplerinin gözü kulağı ise bu turnuvada olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim