Oldukça samimi geçen görüşmede Yalovaspor tesislerini gezen Talat Tuncel ve Mutlu Yıldırım, Yalovaspor tesislerine hayran kaldıklarını ve bu tesislere sahip bir takımın yerinin asla Süper Amatör küme olmadığını 1.Lig takımlarının bir çoğunun bile Yalovaspor tesislerine sahip olmadıklarını belirttiler.

Yalovaspor Genel Koordinatörü Kartal Tekin,” Talat hocam ve Mutlu Hocam Türk futbolunda çok önemli ve marka olmuş isimler. Yalovaspor tesislerimizi beğenmeleri bizleri çok memnun etmiştir. Yalovaspor'un yeniden doğuşunda sistemli bir çalışma içerisindeyiz.Başkanımız ve yönetim kurulumuz her an yanımızda bize inanılmaz destek oluyorlar.İnşallah özlenen Yalovaspor geri gelecektir" dedi.

Tesislerde iyileştirmeye gittiklerini belirten Başkan Erbul,” Yalovaspor’umuzun tesislerinde sürekli iyileştirmeler yapıyoruz. Tesislerimiz bizim aynamız olmuştur olmaya da devam edecektir. Talat Tuncel ve Mutlu Yıldırım hocalarımızın ziyaretleri ve tesislerimizle ilgili nazik sözleri beni son derece memnun etmiştir. İnşallah Yalovaspor’umuzu Yalova halkının da desteğiyle layık olduğu yerlere getireceğiz" diyerek sözlerini noktaladı

 

Editör: TE Bilişim