TRT Spor ve TRT Spor Yıldız kanalları tarafından canlı olarak sporseverlerle buluşacak olan müsabakalar salon yetersizliği nedeniyle adeta elimizden kayıp gitti.

 “Yalova’dan alındı Tokat’a verildi”

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde Yalova’yı altyapısından yetiştirdiği oyuncularla temsil eden Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyordu. Mavi Beyazlı ekip Süper Lig devlerini Çınarcık Spor Salonunda ağırlayacaktı. Maçları yayınlayacak olan TRT’nin tribünlerin tek taraflı olması nedeniyle müsabakaların yayınlanmasında sıkıntı yaratacağından dolayı A Grubu organizasyonunun ev sahipliği Tokat’a verildi.

90. Yıl Spor Salonu ise hem basketbol hem de voleybol maçlarına ev sahipliği yapmasından ötürü ayrıca saha içi tribünlerinin hentbol oynanabilmesine izin vermediği için burada da oynanamadı. Erkekler Hentbol Türkiye Kupası A Grubu maçları, Tokat’ın ev sahipliğinde Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, Beykoz Belediyespor, Nilüfer Belediyespor ve Tokat Gençlikspor’un katılımıyla oynanacak.

“Üzgünüz”

Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Alper Erin,”  Yalova’ya yıllar önemli bir organizasyon kazandırmıştık. Üzgünüz çünkü organizasyon elimizden uçup gitti.Yıllar sonra ilimiz Süper Lig takımlarını ağırlayacak ve hentbol şöleni yaşanacaktı. Ancak ne Çınarcık Spor Salonu ne de 90. Yıl Spor Salonu maçların oynanabileceği şartlara uygunluk gösteremedi. Yayıncı kuruluş TRT’nin de maçları canlı olarak yayınlayacak olmasından ötürü organizasyon ilimizden alınıp Tokat’a verildi. Yalova hem Türkiye çapında büyük bir reklamdan oldu. Hem de Yalovalılar oyuncularımızın tek kuruş destek almadan neler yapabileceklerini izleyemediler. Buna da eyvallah diyoruz. İlimizi Tokat’ta başarıyla temsil edeceğiz. Bu organizasyon Yalova’da yapamamamıza ortam hazırlayanlar düşünsünler” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim