Türkiye Karate Federasyonu’nun 2017 faaliyetleri arasında yer alan yapılacak Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası ile Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek sporcuların belirlenmesi adına Yalova seçmeleri yapıldı.
3-6 Ağustos tarihleri arasında Gaziantep’in ev sahipliğinde yapılacak şampiyonada ilimizden ümitler kategorisinde 8, gençler kategorisinde 6 ve 21 yaş altında ise 5 sporcu temsil edecek. 90. Yıl Spor Salonunda yapılan seçmeler sonrasında 19 sporcudan 9 tanesinin Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nden olması ise dikkat çekti.
Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda ilimizden ümitler kategorisinde Tolgahan Kaypak, Taha Dinç, Süha Zülfikar Ünsal, Muhammed Süheyp Aytar, Müslüm Emir Sarıçiçek, Ali Rıza Öztürk, Melike Uysal ve Rabia Karadeniz, gençler kategorisinde Taha Alp Aras, Mohammed Hamade Alkhayat, Busenur Açan, Zeynep Gülsüm Özbayrak, Ümran Fitoz, Fatmanur Delioğlu, 21 yaş altında ise Ali Güney, Cengiz Öztürk, Ayşe Atay, Elif Hilal Ayar ve Mısra Topal yer alacak.

Editör: TE Bilişim