Eskişehir’de 23-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan müsabakalarda Kenan Bektaş ve Yüksel Yalçın yönetimindeki Yalova Anadolu Lisesi erkeklerde Türkiye üçüncüsü oldu. 2022 ‘PIKTES Voleybol Turnuvası Gençler Grubu Final Karşılaşmaları’ sonrası yapılan törenle ödüller sahiplerini buldu.

Kızlarda Türkiye birinciliğini Samsun, ikinciliği Bursa, üçüncülüğü de İzmir kazandı. Yalova Anadolu Lisesi’nin üçüncü olduğu erkeklerde birincilik Mersin’in ikincilik ise Samsun’un oldu.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyaları düzenlenen ödül töreniyle verilirken Proje Direktörü Hüseyin OKTAR, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, Eskişehir PIKTES İl Koordinatörü Ali Pehlivan ve Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er katılım sağladı.

Türkiye genelinde turnuvada birinci olan kız ve erkek takımlarına PIKTES Kupası ve PIKTES Madalyası verildi.

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden Proje Direktörü Oktar, sporun birleştirici gücü ile sosyal uyumun etkili bir şekilde gerçekleştiğini ifade ederek turnuvada emeği geçen Proje ekibine, beden eğitimi öğretmenlerine, ev sahipliği yapan İl koordinasyon ekiplerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine ve antrenörlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim