Yalova Aikido Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Murat Şahin, “Yalova’da yapacağımız Aikido Yaz Kampı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yaz kampımıza Sensei Nebi Vural da katılarak aikidocularla birlikte olacak. 25 ayrı ülkede seminerler veren Sensei Nebi Vural daha önce de Yalova’ya gelmişti. Kendisi Türkiye’nin farklı şehirlerinde yılda 8 seminer veriyor. Bunlardan birisini de burada verecek. Yaz kampına ülkenin en iyileri olan ve farklı kentlerden gelecek 300 sporcu katılacak” diye bilgi verdi.

Aikidocuların Tigem’de konaklama yapacağını, aikido çalışmalarının ise İl Spor Müdürlüğü, Tigem ve stadyumda gerçekleşeceğini belirten Şahin, sporcuların Delmece’deki Erikli Şelalesi’ne de çıkarak burada hem stres atacaklarını hem de aikido yapacaklarını belirtti.

Şahin, “Bu etkinliğimizi her yıl sürekli yaparak geleneksel hale getirmek istiyoruz. İlgilenenler internet üzerinde aikido federasyonunun resmi sitesi olan abf.org.tr’den de bilgi alabilirler. Aikidocuların Yalova’ya gelmesinin kentin tanıtımında, sosyal ve ekonomik olarak katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İlimizdeki kurumlardan da sponsorluk ve destek bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim