Geçtiğimiz günlerde 2012-2013 sezonunun açılışını yapan Kırmızı Siyahlı ekipte genç başkan Abdurrahman Tutuğ iddialı açıklamalarda bulundu.

2 sezon önce veda ettikleri Bölgesel Amatör Lige bu sezon katılmak istediklerini belirten Başkan Tutuğ, “İki sezon önce veda ettiğimiz Bölgesel Amatör Ligi’ne yeniden dönüş yapmak istiyoruz. Çok iyi bir kadromuz var. Teknik heyetimiz de sporcularımızla tek tek ilgileniyor. Bizim asıl amacımız, Süper Amatör Küme şampiyonluğundan çok Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselebilmektir. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Rakiplerimiz Altınova ve Armutlu Belediyespor’dur”

İyi ve kaliteli bir kadro oluşturduklarını şampiyonluğu göğüsleyecek güce sahip olduklarını beliretn Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, “Rakiplerimizi küçümsemiyoruz. Uzun ve yorucu maratonda bileğimizin hakkıyla şampiyon olacağımızı umut ediyorum. Diğer rakiplerimizden daha çok, biz şampiyonluğa yakınız. Sonuçta bu bir lig. Neyin ne olacağı belli değil. Ancak şu bir gerçek ki iddialı bir ekibiz ve çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Bizim asıl rakiplerimiz, Bölgesel Amatör Ligi’ndeki Altınova Belediyespor ve Armutlu Belediyespordur. Dileriz ki inşallah ikisinden birisi şampiyon olur ve bize de BAL kapısı ardına kadar açık olur. Ancak dediğimiz gibi, futbolda kesin sonuç diye bir şey yok. Herkes Çiftlikköy’ün gücünü görecek. İlçemizin iki takımının bulunduğu Süper Amatör Küme’de gönül ister ki iki takım da başarılı olsun. Ancak Çiftlikköy Belediyespor olarak hem Bölgesel Amatör Lig tecrübemiz var hem de bütün hesaplarımızı bir üst lig üzerine yaptık. Sultaniyespor da bizim takımımız. İnşallah iki ekip de ilçemizi Süper Amatör Küme’de en iyi şekilde temsil eder. Biz, Çiftlikköy Belediyespor olarak ilçeye büyük sevinç yaşatacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca Tutuğ, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve hep destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ile basın mensuplarına teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim